joi, 27 august 2009

Madonna si Papa

Bucurestiul se inchina. O tipa numita Maddona a calcat pe pamantul sau. Nu, nu este acea Madonna ci una care i-a luat doar numele. Tone de” gruppie girls and boys” inconjoara hotelul “divei” la egalitate cu reporteri flamanzi de 3 secunde de film cu ea.Circulatia este brusc inchisa pe anumite strazi-ce mai conteaza ca oricum e varza circulatia in Bucuresti si ca asta o sa-l paralizeze cu totul. Diva e aici si asta este mult prea important. Jurnalele de stiri se intrec in a prezenta reportaje ” incendiare “ cu bucatarii si dansatorii divei. Ne sunt facute synopsisuri “interesante ” cu cariera acestei doamne. Se rateaza la mustata viata ei amoroasa si barbatii care i-au trecut prin pat. Ah da....dar aflam ca si-a botezat fica naturala, Lourdes, dupa un orasel din Franta pe care nu l-a vazut niciodata. Ce penibil ! ar fi putut sa o cheme pe fetita chiar si Bistrita daca mamica ei ar fi citit in tinerete Bram Stoker's si daca ramanea gestanta chiar atunci cu instructorul ei de fitness.
Grotescul devine maxim in momentul cand reportera unei televiziuni, onorabila dealtfel, (mai exista oare asa ceva?) face un reportaj cu bucatarii divei printr-o grila de ventilatie a bucatariei hotelului...se filmeaza...este live. Le cere de mancare bucatarilor...daca se poate carne. Aia refuza si cer droguri...ea n-are si le propune sex. Va dati seam a ce castig enorm e sa vezi asa ceva la tv....wow...deci bucatarii Madonnei.....deci chiar ei...reporterul nostru special a vorbit cu ei...in direct ...si acum va dam si voua reportajul. Pana la urma fata aia de-si zice ea reporter nu este decat una dintre fetitele care cerseau ciunga dupa revolutie, strainilor de pe strada. Azi a terminat o particulara de jurnalism si se tine mandra de microfon. Urmeaza alt reporter direct de la locul faptei....baiatul chestioneaza cumparatorii biletelor (ca fani n-o sa le zic) asupra motivelor venirii lor acolo si incearca sa-i puna sa cante ceva. Nimeni nu are curajul sa o faca sau poate ca au simtul penibilului astfel incat sa nu se expuna asa in fata celulelor CCD din camera reporterului. Oamenii care defileaza sunt de doua feluri, fetite pubere venite cu mama la concert sau oameni veniti sa vada un show. Ar putea fi si showul unei vedete bulgare in top iar ei tot acolo ar fi cu biletelul in mana. Salveaza situatia o tipa haioasa din public care declara la misto, razand, ca o asteapta de o viata pe diva si ca melodia ei preferata este “Like a virgin”;
Unii au zis ca Madonna a fost "triumful mediocrităţii şi al marketingului" iar altii ca "Michael Jackson a fost vedeta concertului Madonna".
Dupa un Papa aproape mort, o Madonna mult prihanita viziteaza Romania. Romania se inchina, ca vorba aia...capul plecat sabia nu-l taie.Noapte buna Romania! Asteptam reactia Rusiei la acelasi concert.
Andreea...ai legatura !

Niciun comentariu: