luni, 2 februarie 2009

Fente

Supravietuirea pe timp de criza e grea dar nu imposibila. Ce poti face? Pai cam ce se face in Romania de 15 ani, se da teapa la stat sau la cine poate fiecare. Fie ca este vorba de clasa mare (retrocedari ilegale de TVA) sau de clasa mai mica, ficare romanas intreprinzator, mare sau mic, este specializat in astfel de manevre.
Par examplu in Oradea faci comanda la un taxi in dispecerat, specifici ca vrei cu bon fiscal si-ti trimit fara. Cineva ma avertizase si totusi a fost inutil. In 3 zile n-am prins niciun "taximetrist" cu casa de marcat. Ba nu avea stampila, ba hai lasati si dvs cat vreti.....repertoriul lor este vast. Complicitatea autoritatii locale este totala, baietii operand fara mila la drumul mare.
Cine este furat pana la urma? Pai "sistemul" are de suferit. Si uite asa in curand la spital nu vor mai fi bani de feshe, pensiile nu vor mai avea fonduri, ministerul apararii cartuse, etc etc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta e peste tot ...acum insa parca le vedem pe toate cu alti ochi si suntem poate mult mai vigilenti cu tot ce se intampla in jur ....traim in vreme de criza si asta ne ocupa tot timpul :))...e bine ca suntem ocupati ...cum ar spune unii ....

cccornel spunea...

Te inseli....in Bucuresti nu este asa. Aici te intreaba de fiecare data daca doresti bon....exceptand evident taximetristii de la aeroportul Baneasa.
In Londra cum e crezi ca e?