miercuri, 7 ianuarie 2009

Emotie!

A venit Mos Craciun! De azi sunt proud-Nikonian.
La noapte nu dorm ...fac poze :)

P.S. In alta ordine de idei, imi zice si mie cineva de unde cumpar un socket care face trecerea de la priza englezeasca la priza romaneasca?

5 comentarii:

Mikidos spunea...

>:D< welcome!!

to-morrow spunea...

Asadar iti trebuie un adaptor priza. Ceva de tipul acesta http://www.digitalworld.ro/prod_Adaptor-universal-de-priza-220-110V-4-in-1
Da un search pe google si gasesti diverse variante.

cccornel spunea...

Mikidos> sper sa te tii bine-poze in care sar in sus nu fac dar o sa te iau la impresia artistica de cum invat sa butonez acel bord de avion
to-morrow>merci pentru indicatiune. Da, e bun device-ul desi eu speram la un adaptor mai simplu...genul din piata de la rusi. Intre timp , cum nevoia il invata pe om, am substituit cablul existent (English) cu unul asemanator dar romanesc de la o camera mai veche. Are acelasi amperaj....deci merge de minune. Singurul dezavantaj este ca acel cablu original este protejat la scurtcircuit cu o siguranta fuzibila mica (la ei se poate pentru ca nu poti baga in priza decat intr-un singur fel acel stecher deci baietii stiu exact unde este faza si unde este nulul).
Poate totusi voi cumpara si device-ul de la tine. Merci inca o data!

raluca spunea...

din Obor, mi-am luat eu pt canon..pe vremea cand nu eram pantaxista:)

cccornel spunea...

Merci Raluca...crad ca voi trece si prin Obor. Pana una alta am schimbat cu totul cablul, imprumutandu-l pe cel de la camera mai veche.
Merge!