luni, 8 decembrie 2008

Teleshopping

In puzderia de televiziuni de cartier...pardon, de garsoniera am vrut sa zic, aparute dupa revolutiune exista diverse "emisiuni" cultural-educative in care se vinde ceva, de obicei un rahat facut in China sub forma de teleshopping sau se iau banii la fraieri prin concursuri la care dai telefon pentru o suprataxa regala.
Cam asa era cand am zapat eu din intamplate la un post pe care nu-l stiu dar are o sigla cu N24. Carevasazica nimerisem la un concurs de "incultura" generala si unde erai implorat sa suni ca te asteptau un porcoi de bani. Singura conditie era sa nimeresti tara aia al carui nume se termina cu literele "ia".
Evident ca dat fiind multitudinea de posibilitati (as aminti aici pur exhaustiv dar alfabetic totusi ce mai stiu din geografia claselor primare numai: Anglia, Germania, Italia, Albania, Algeria, Armenia, Australia, Austria, Belgia, Birmania, Bolivia, Bosnia, Brazilia, Brunei, Bulgaria, Cehia, Croatia, Elvetia, Estonia, Etiopia, Georgia, Grecia, India, Indonezia, Iordania, Letonia, Liberia, Litiania, Macedonia, Mauritania, Micronezia, Mongolia, Norvegia, Nigeria, Polonia, Rusia, Serbia, Siria, Slovacia, Slovenia, Somalia, Spania, Tanzania, Tunisia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Zambia si chiar Romania.)
Pitipoanca oxigenata denumita in continuare "prezentatoare de concurs" isi etala silicoanele generoase printr-un maieu sumar (dar cu sclipici "jwarowsky" bineinteles) precum si acrilul french de pe unghii.
Evident ca tipa scria cu markerul pe o tabla....deci putea oricand sa schimbe varianta orice ai fi zis dat fiind ca posibilitati avea destule.
Credeam ca s-a terminat cu fraiereala asta ieftina de 2 bani insa am observat ca in fiecare minut se naste cate un fraier nou care sa dea telefon.
Cat am ramas interzis pe canal (canalul colector) n-a castigat nimeni insa o alta intrebare mi-a incoltit in cap. Oare tipa are filmari inainte sau dupa programul de banbuu?

Unde sunt vremurile in care duduia prezenta in fata la Unirea razatoarea Borner sau solutia minune de resuscitat covoare imputite? Parca totusi as prefera-o in exercitiul functiunii cu aparatul de facut sarmale...si cu orezul sub unghiile acrilice.

Niciun comentariu: