luni, 13 octombrie 2008

Iubesc femeia...

...aia de 1.50 inaltime si cu fundul de o latime minimum egala cu inaltimea si care se urca in metrou dimineata (stiti aglomeratia aia) fara intentia clara de a se tine de vreo bara, fapt pentru care trebuie sa o suporti balabanindu-se ca o popica (in bataia bilei) intre cei din jur.
Ca totul sa fie complet duduia, ca altfel nu pot sa-i zic va purta parul ala oxigenat larg desfacut pe umeri. Din cand in cand isi va scutura mandra coama desi iti da cu el direct in fata. Fii fericit ca nu ai una acasa geloasa care sa te dezbrace la chiloti pentru control cand va gasi pe umarul tau un fir blond.
Geanta...o da....nu trebuie uitat acest accesoriu esential pentru o doamna, geanta trebuie neaparat sa fie din aia de se poarta acum, patrata, dimensiune 50x50 cm, colturoasa si cu baierele scurte. Neaparat, ea, geanta trebuie purtata pe umar ca sa bagi colturile alea in coastele nefericitilor din jur. Cum sa o tii in mana daca ai dat pe ea aproape 2 meleoane la Cora?
Si pentru ca intotdeauna este loc de mai bine inchipuieste-ti te rog creatura
mandra data cu toata sticla de parfum "fin".
Seara, la cealalta ora de mare audienta de la metrou, duduia va avea sacose cu dansa pe care le va tine strans intre picioare, sprijinite de podea.
Brusc, cand i se apropie statia se va indoi la 90 de grade pentrua apuca merindele. Daca esti in raza de actiune a latifundiarei atunci...ai pus-o. Un mare gol se casca in jurul, ei oricat de aglomerat ar fi metroul.

Feminitate si delicatete, unde pwla mea esti?

Unde sunt vremurile cand femeii nu i se luase inca demnitatea si dreptul de a fi femeie, cand femeia crestea copii si avea grija sa fie frumoasa pentru intoarcerea sotului acasa in fiecare seara? Azi le trimitem pe toate la munca, dimineata, cu metroul, sub minciuna sociala (raspandita prin toate mijloacele) ca "fac cariera". Demna, muierea de mai sus ajunge la timp la job dupa care incepe sa scrie facturi. Asta da cariera!La urma urmei dreptul femeii este egal cu dreptul barbatului -in aceiasi masura in care suntem si fiinte identice, barbati cu femei.

Niciun comentariu: