duminică, 21 septembrie 2008

Music Club party

Deschidere de sezon la afumatura....odata cu venirea sezonului rece se da startul la cursa contra cronometru pentru rezervarea unei mese -sambata seara-in ce carciuma in voga mai apare. Invariabil nici una nu are ventilatie satisfacatoare asa ca nu-ti ramane decat sa te dezbraci pe balcon, la intoarcere acasa, de hainele "inmiesmate" si sa te bagi in dus la 4 dimineata. Cu plamanii e ceva mai greu insa sa-i cureti. Cum nici garderoba (locul ala unde iti lasi haina) nu este obligatorie reteta este garantata.
Banuiti sper, dupa cele de mai sus, ca asta a fost programul meu de weekend. Oricum ma consolez cu celalt program oferit de pustoaicele din Music Club (alea cu push-up , mini de blugi si cisme cu tocuri inalte) care se produc in fata scenei doar doar o aparea vreun baiat de asfaltator national cu decapotabila la poarta.
Trupa live pe care am vazut-o...sucks....mi se pare o magarie sa te produci, beat fiind, pe scena (magarie in primul rand fata de tine ca presupus artist).
La mai multa afumatura iarna asta....sezonul abia incepe.

P.S. Salutari sincere tuturor tipelor de 1.65m (ador inaltimea asta) cu maieu decoltat si tenisi chinezesti..pardon conversi.

Niciun comentariu: