duminică, 6 aprilie 2008

Tribut "excelentei"

Cel mai genial om in viata exista. Numele lui este Michel Adam.
Pentru ce este genial? Este genial pentru ca a inventat un canal tv numit Fashion TV. Exact ce aveau nevoie pupezele de Bamboo de pretutindeni ca sa se dea in stamba.
Alea care inca nu au ajuns la varsta legala au de unde invata. Genialitatea lui nu s-a oprit aici.
A cumparat/inchiriat si un yaht pe care l-a denumit "Diamond" si astfel si-a asigurat permanenta la gratiile fetelor. Le duce putin pe la Cannes, inca putin la Saint Tropez...un weekend mic la Ibiza sau Monaco...treaba-i buna...in rest croaziera nene si concursuri de cuseta filmate ...pardon punte.
In afara de plaja topless pe punte fetele mai apar in blugi ieftini taiati foarte sus, inainte sa inceapa piciorul, pe plaja. Invariabil tricoasul mulat si decoltat de pe ele are sigla Fashion TV...un diamant facut din...strassuri.
In fiecare duminica iti arata imagini cu fetele in chiloti care-si sucesc fundul ascutit pe puntea lui. In grupuri de cate 3 se lasa filmate coborand spre cambuza cu mersul ala de "curca in gropi". Marea majoritate din ele sunt din Europa de est, au fix 18 ani (sau 21 cel mult) si vor sa ajunga "fotomodel de succes si manager" cum declara una recent. Nu radeti ca s-ar putea si mai rau-sa vrea sa ajunga prim ministru. Le mai poti urmari pe fete cum se zgarie cu fuculita pe fata mancand la restaurant (oare astea mananca ceva?), la coafor sau la inceputul petrecerilor de punte agatate de cate un fresh de portocale.
Mai toate "rup" o engleza de port-fara timpuri gramaticale si cu un vocabular succint.
"My name is....I am from Hungary and...I love this place (hi-hi). "

Azi am vizionat o ciprioata pistruiata care era luata cu limuzina de la coafor-saraca de emotie vroia sa urce in masina prin usa soferului-cea din fatza. Servantul limuzinei se prapadea de ras tinandu-se de usa din spate.

Iata cateva din cuvintele care insotesc imaginile cu care telespectatorii sunt emotionati pana la lacrimi saptamanal:

"The water is a little cold today. "
"I love my fashion tv flip flops."
"We are back to Cannes."
"The most beautiful places in the world."
"The diamond has featured some of the best DJS around the world ...party animals...music fans...international celebrities..."si lista de stupiditati poate continua la nesfarsit.

Am o singura intrebare...oare domnul Adam detine cheia dublura la cuseta Evelor? Daca Michel Adam nu ar fi existat atunci cu siguranta el ar fi trebuit inventat.

Niciun comentariu: