marți, 24 iulie 2007

Fitze de blog….blog de fitze…sau...” Reginul” fitzelor...


Va aduceti aminte despre articolul similar scris undeva la inceputul acestui proiect despre blogul unei anume tipe numita Ralu?
Ei bine…i-am gasit corespondentul masculin. Cineva sa-i cupleze pe astia 2 neaparat !
Redau cateva din auto-perlele managerului de mare succes mioritic care m-au facut sa rad cu pofta.
Varianta completa o gasiti aici.

“Si am o geanta maronie spre verde din piele de urangutan sau cine stie ce cacat e...una d'aia de oricine o vede ma intreaba de unde e...da e dintr-un shop de rahat din
Manila si a costat 54$.”

“Am 27 de ani, m-am plimbat destul cat sa nu zic ca Antalya e raiul pe Pamant. Am un job de middle management, o masina frantuzeasca, 84 de cravate, 14 costume, o locuinta de 60 metri patrati, un depozit bancar, o asigurare de viata, o camera digitala, 400 wati sunet in casa, o femeie pe care o iubesc si alta ce ma iubeste. Toate de mai sus sunt simple enumerari si evident realizari cu satisfactie de moment.”

“Inainte uneam pe plaja 25 de prosoape pe zeci de metri si distractia tinea pana la apus. Acum stam pe sezlong si dupa 1 ora ne spunem unii altora "ce plictiseala..." si ne intoarcem pe partea cealalta. Inainte beam apa de la tasnitoarea strategic pusa, acum nu ai voie sa intri cu bauturi pe plaja lor, cheltui dupa o zi de plaja cam cat are pensie bunica ta, si obsedantul ma plictisesc e inca prezent in mintea ta. Inainte nu foloseam umbrele, lotiuni de piele, uleiuri before & after. Acum factorul de protectie 100 s-a depasit de mult. Apar creme pt buze, nas, unghii si tot asa...si...tot ne ustura pielea. Inainte plecam de acasa in picioarele goale si cu prosopul de gat, mergeam 800 m si ajungeam la plaja in 10 minute. Acum fac in interiorul statiunii 100km/weekend cu masina, si fac 30 min pana ajung la plaja si 10' pana gasesc loc de parcare. Inca 5' pana ma instalez si inca 10' pana le admir gentile de plaja LV si palariile Gucci. Inainte fixam de pe o zi pe alta locul in care ne revedem la plaja...acum ne sunam de 10 ori pe zi sa ne anuntam ca venim, sa intrebam daca ai ajuns, cum e vremea, e lume, vreti ceva, cum e apa , etc. Inainte dansam pana la epuizare intr-o discoteca, orice melodie din program. Acum avem cluburi, cei mai tari dj din lume mixeaza in fata ta, avem si animatoare si tot nu danseaza nimeni.Intram in apa, zambeam unei tipe si in 10 minute ieseam impreuna sarutandu-ne. La ora 22 fixam sa ne vedem in fata cladirii Postei, si culmea...venea. Acum ne privim toata seara, ne cunoastem dar e muta. In 1% din cazuri ii oferi ceva de baut, beti de cateva milioane, vedeti rasaritul, si ea pleaca. Fixati sa va vedeti pe plaja, ea nu vine si ti-a dat si nr gresit de tel.”

“Ma rog...cum mai vorbeam si cu G, La mania pare sa fie un loc bun de facut sex, dansat bine, si baut shot-uri.”

Acelasi stil ca la Ralu…poate ceva mai mult rafinament...

Niciun comentariu: